070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Laat generaties beter samenwerken


Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vijf generaties op de werkvloer. Hoe werken die het beste samen? Deze workshop van een dagdeel laat uw medewerkers kennismaken met de kracht van elke generatie en stimuleert het gebruikmaken van elkaars talenten.

 


Inhoud van de workshop 'Laat generaties beter samenwerken'
Met als basis de wetenschappelijke theorie en praktijkervaring van Aart Bontekoning – dé generatie-expert van Nederland – ontdekken uw medewerkers wat het betekent om met vijf verschillende generaties aan het werk te zijn. Ze ervaren wat er nodig is om de werkvloer op deze manier te versterken.
In de workshop wordt gewerkt met de vier oudste generaties. De nieuwste generatie (geboren tussen 2000-2015) komt slechts kort aan bod, omdat hun invloed op de werkvloer nog nauwelijks aanwezig is.

Wat levert de workshop 'Laat generaties beter samenwerken' op
Door op een andere manier naar leeftijd te kijken, krijgen medewerkers meer zicht op de kwaliteiten van elke generatie. Ze gaan soepeler met elkaar om en ontwikkelen begrip voor elkaars positie. Op de werkvloer is dit merkbaar aan een meer open houding en minder wij-zij-gedrag.

Voor wie is de workshop 'Laat generaties beter samenwerken' bedoeld
De workshop heeft het grootste rendement wanneer medewerkers van alle leeftijden tegelijkertijd deelnemen.
Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er achter ‘leeftijd’ verborgen zit en die willen weten hoe ze het beste uit hun eigen generatie en de andere generaties halen.

Wilt u meer weten over deze workshop?
Ik kom graag bij u langs