070 317 56 58 / 06 126 50 357      contact@ervarenambtenaren.nl
img

Voor 40+ werknemers bij de overheid


Wilt u als 40+’er meer uit uw leven of werk halen? Plezier en voldoening ervaren? Werk doen dat echt bij u past? Kies voor coaching.
 

Als 40+’er heeft u de nodige levens- en werkervaring. Maar dat betekent niet dat alles vanzelf gaat. De loopbaan van tegenwoordig duurt stukken langer dan ‘vroeger’. De overheid is volop in beweging. Ook uw organisatie verwacht dat u zelf zorgt voor goede inzetbaarheid gedurende uw hele loopbaan.
Zie coaching als een cadeau: u geeft uzelf tijd voor reflectie. Coaching helpt u om in alle openheid met iemand van gedachten te wisselen over wat u dwarszit, wat u wilt of juist niet meer wilt. Een professional die luistert, doorvraagt, u een spiegel voorhoudt. Die uitdaagt en u helpt om stappen te zetten. Want: inzicht hebben is leuk, maar het gaat om de toepassing daarvan.

Dit zijn de coachmogelijkheden
Ik help u graag om in de tweede helft van uw loopbaan met nieuwe energie aan de slag te zijn. Daarvoor bied ik verschillende vormen van coaching aan:
loopbaancoaching
personal coaching
e-coaching (electronic coaching).
Het onderscheid is niet altijd even strikt, omdat vragen elkaar kunnen overlappen. Als dat gebeurt, integreer ik verschillende vormen.


Voor coaching ben ik lid van twee beroepsorganisaties (zie de logo’s hierboven).
Daarnaast ben ik te vinden op het platform Coachfinder - een initiatief van Psychologie Magazine. Alleen coaches die voldoen aan strenge toelatingscriteria worden toegelaten. Neem een kijkje op mijn profiel door op het logo van Coachfinder te klikken.

 

 

Professionele coaching begint met één druk op de knop
Maak vrijblijvend kennis