Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

In de media


Persbericht
Lees alles over de boeklancering in het persbericht.


Interviews
In oktober 2014 verscheen een interview met mij in de FAMO-nieuwsbrief. FAMO is de Federatie van Algemene Middelenmanagers bij de Overheid. In het artikel Loopbaan: coach jezelf naar een tweede carrière licht ik toe waarom de zoektocht naar een nieuwe carrière voor ambtenaren veel lastiger is dan voor anderen. En welke rode draad er zit in de loopbaanvragen van de ervaren ambtenaren die ik in coachtrajecten begeleid. Lees het interview.
 

  In oktober 2014 was ik te gast bij de internetradiozender Werken FM, een station gespecialiseerd in arbeidsmarktonderwerpen. In het interview vertelde ik over de inhoud van het boek en de loopbaan van 40+ ambtenaren en ik las een stukje voor 'uit eigen werk' (begeleid door echte Candlelight-muziek ...).
 


In de etalage
Bij het schrijven van het boek werd ik begeleid door een team van boekenexperts. De boekencoaches van BoekenBusiness ondersteunden mij met deskundige masterclasses over schrijven, uitgeven en promoten. Met checklists en ontelbare tips. En met maandelijkse coachsessies. Dat hielp mij om de blik op het eindproduct te houden en tegelijkertijd met kleine stappen hiernaartoe te werken.
Jan, Janneke en Suzanna: heel veel dank voor jullie bezielende begeleiding!
Wil je meer weten over het schrijfproces? Kijk in de etalage van BoekenBusiness.


Blogs
BoekenBusiness noemt mijn boek in twee blogs. Het blog Staat de titel van jouw boek straks in Van Dale? noemt mijn droom om de term V-factor in van Dale opgenomen te zien. Het artikel licht toe welke nieuwe termen en uitdrukkingen via auteurs en andere taalcretievelingen in het woordenboek terecht zijn gekomen.
In het blog Levensverhaal schrijven? Daar zit een onderneming in! lees je wat de verbinding is tussen het boek en mijn bedrijf.