Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Training voor organisaties


De kans is groot dat uw overheidsorganisatie meer 40+’ers dan 40-’ers kent. Met de vergrijzing en ontgroening op de arbeidsmarkt stijgt de gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand ook nog eens sneller dan u denkt.

Bekijk het filmpje om te zien hoe u meer bereikt met ervaren medewerkers.

Veel werkgevers zijn vooral gericht op het aantrekken van jonge werknemers en investeren weinig in het bevorderen van de inzetbaarheid van oudere arbeidskrachten. Heel jammer, want recent wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het ontwikkelen van ervaren werkers meer oplevert dan hen ontzien.

Hoe ondersteunt uw organisatie de grote groep van ervaren werknemers? Mensen die met plezier aan het werk zijn, blijken veel productiever te zijn. Hoe zorgt u ervoor dat zij gedreven en enthousiast blijven, ook gedurende de tweede helft van hun loopbaan? Zodat uw organisatie kan rekenen op gemotiveerde medewerkers die meebewegen met veranderingen? Ik help u daar graag bij met een training of workshop.

U kunt kiezen uit het bestaande aanbod van trainingen of workshops of voor een die ik speciaal voor uw organisatie ontwerp, op basis van uw doelstellingen en wensen. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op mijn meerwaarde: de bijzondere combinatie van professionaliteit, kennis van de doelgroep en brede ambtelijke werkervaring.

Wilt u mij tijdens een korte workshop aan het werk zien? Bied medewerkers een inspiratiesessie aan.

Een groepstraining is goed te combineren met individuele coaching.
Ook voor presentaties en het begeleiden van bijvoorbeeld groepsbijeenkomsten kunt u bij mij terecht.