Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Week van de Loopbaan: krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag!


Van 17 tot en met 22 september 2018 is het de Week van de Loopbaan. Als loopbaanprofessional bied ik je graag de kans om met me te sparren en te kijken of er meer mogelijkheden zijn dan je denkt.

Wil je beweging in je werk?
Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen?
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Een leven lang ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een loopbaanswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Gratis loopbaangesprekken
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach, gespecialiseerd in de begeleiding van 40+ ambtenaren?
Ik heb in deze week 8 plekken gereserveerd voor een gratis loopbaangesprek!
Een gesprek duurt 45 minuten en kan telefonisch, via Skype of bij mij in Leidschendam. Wat jij het prettigst vindt!
Bel me (06 126 50 357) of stuur me een e-mail
Leuk om je tijdens een van deze gesprekken te ontmoeten!

► Foto: Pixabay 422737