Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

'De V-factor, loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar'

De V-factor staat voor alle levens- en werkervaring die je hebt zodra je de veertig bent gepasseerd. Geleerde lessen, natuurlijk overwicht, zelfstandigheid, relativeringsvermogen - allemaal prachtige kwaliteiten die u prima kunt inzetten voor de tweede helft van uw loopbaan. Dit boek helpt u om een plan te maken voor het vervolg van uw carrière aan de hand van uw V-factor.

VRAAG GRATIS EEN BOEKFRAGMENT AAN
KOOP HET BOEK BIJ DE UITGEVER
VRAAG DE BIJ HET BOEK HORENDE ONLINE TRAINING AAN
BEKIJK DE BOEKTRAILER HIERONDERHet verhaal van het boek
U leeft mee met de vakantiebelevenissen van de hoofdpersonen Sandra en Frank, allebei 40+ ambtenaar. Zij worden tijdens hun vakanties onverwacht aan het denken gezet over hun loopbaan. Sandra realiseert zich op een pelgrimstocht dat ze overal vanzelf is ingerold. En een vriendin op de camping zet Franks loopbaan en leven behoorlijk op z’n kop.

Een uniek boek
Het is het eerste loopbaanboek voor de vele 40+ ambtenaren die Nederland telt. En de eerste loopbaanroman. De vragen waar Sandra en Frank tegenaan lopen, herkent u vast en zeker. Maar de inhoud biedt meer dan herkenning. Als lezer vindt u tussendoor vragen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. U ontdekt wat u werkelijk belangrijk vindt, waar uw talenten liggen en wat u wilt bereiken. En daar blijft het niet bij. Als u het boek uit hebt, hebt u uw eigen actieplan om uw loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Uit het voorwoord
‘Dit boek biedt veel ondersteuning en inspiratie. Ik beveel De V-factor aan iedere 40+ ambtenaar van harte aan!’
Pieter Winsemius, voormalig minister van VROM