Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Uniek loopbaanboek voor 40+ ambtenaren


In 2014 verscheen mijn boek De V-factor, loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar.
De V-factor staat voor alle levens- en werkervaring die je hebt zodra je de veertig bent gepasseerd. Geleerde lessen, natuurlijk overwicht, zelfstandigheid, relativeringsvermogen, allemaal prachtige kwaliteiten die u prima kunt inzetten voor de tweede helft van uw loopbaan. Dit boek helpt u om een plan te maken voor het vervolg van uw carrière aan de hand van uw V-factor.


De hoofdpersonen
U leeft mee met de vakantiebelevenissen van de twee hoofdpersonen, Sandra en Frank, allebei 40+ ambtenaar. Zij worden tijdens hun vakanties onverwacht aan het denken gezet over hun loopbaan. Sandra realiseert zich op een pelgrimstocht dat ze overal vanzelf is ingerold. En een vriendin op de camping zet Franks loopbaan en leven behoorlijk op z’n kop.


Een uniek boek
Het eerste loopbaanboek voor 40+ ambtenaren. Maar dat is niet het enige dat het uniek maakt: het is de eerste loopbaanroman. De vragen waar Sandra en Frank tegenaan lopen, herkent u vast en zeker. De inhoud biedt veel meer dan herkenning. Als lezer vindt u tussendoor vragen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. U ontdekt wat u werkelijk belangrijk vindt, waar uw talenten liggen en wat u wilt bereiken. En daar blijft het niet bij. Als u het boek uit hebt, hebt u uw eigen actieplan om uw loopbaan een nieuwe impuls te geven.


Wilt u een voorproefje?
Vraag de PDF van het boekfragment aan. U ontvangt dan:

• de inhoudsopgave
• het voorwoord van Pieter Winsemius
• de inleiding
• de kennismaking met de twee hoofdpersonen in het boek
• de eerste twee verhaaldelen
• het eerste werkboekdeel (met theorie en verschillende oefeningen)
• leestip bij hoofdstuk 1.